Op 17 juni 2017 organiseert de jeugdraad van de Protestantse Gemeente Borne “nacht zonder dak”.
Dit is een onvergetelijke belevenis! Je gaat namelijk slapen in een door jou gemaakte hut van karton.
Het is de bedoeling dat je je laat sponsoren. Het sponsorgeld is bedoeld voor straatjeugd aan de andere kant van de wereld. Jongeren die elke dag leven zonder dak boven hun hoofd.

Activiteiten

Tijdens de dag en nacht ondernemen we allemaal leuke activiteiten. We maken er met elkaar, ondanks onze sobere slaapplek, een super gezellige avond en nacht!

Ben je tussen de 11 en 18 jaar? Geef je dan zo snel mogelijk op voor deze bijzondere ervaring! Iedereen is welkom, neem gerust een vriend (in), klasgenoot, buurjongen/meisje mee!

Jeugddienst

Tijdens de jeugddienst op 11 juni zal er een collecte gehouden voor Nacht Zonder Dak. Deze wordt voor de jeugd binnen onze kerk georganiseerd op 17 Juni. De jongeren slapen een nacht in een eigen gebouwd huisje van karton om te voelen hoe het is om geen dak boven je hoofd te hebben. Hierbij laten ze zich sponsoren voor de straat jongeren in onder andere Bolivia. Het geld gaat naar stichting TEAR, die projecten voor de straatjongeren aldaar organiseren.

Informatie

De komende tijd volgt er nieuwe informatie. Houd de site en Facebook dan ook goed  in de gaten. Informatie over het project is te vinden op http://www.nachtzonderdak.nl. Aanmelden kan via de site of door een mail te sturen naar ingrideekel@gmail.com