Voor de één voelt het vertrouwd en prettig. Voor de ander als een onvermijdelijk iets: de vrijwilliger die elk jaar langs komt voor de Actie Kerkbalans. Elk jaar met de vraag of u uw steentje bijdraagt aan de kerk.

Voor 2018 nemen die ruim 70 (!) vrijwilligers dat trouwens wel heel letterlijk. Hoe dat precies zit? Dat ontdekt u eind van de maand. Voor het zover is, luiden we op 20 januari om 13.30 uur bij de Oude Kerk eerst de Actie Kerkbalans letterlijk in.

Ook Veerle draagt haar steentje bij

Wat we verder alvast kunnen verklappen? Dat we dit jaar een deel van uw bijdrage voor iets bijzonders inzetten. Iets waar stenen een belangrijke rol in spelen. Én waar de jeugd (= de toekomst van onze kerk) in de hoofdrol staat. Weten waar dit over gaat? Hou de vertrouwde envelop in uw brievenbus in de gaten. Nou ja,  vertrouwd… zelfs met die envelop is dit keer iets bijzonders. Onder meer de 3-jarige Veerle draagt hier op haar manier aan bij (zie tekening). Het is haar steentje voor de Actie Kerkbalans. En u? Wat doet u met de Actie Kerkbalans?