Op 2 juni jl. vond de jaarlijkse ontmoetingsdag plaats. Gemeenteleden en andere geïnteresseerden tussen de 25 en 50 jaar waren uitgenodigd voor deze dag. Die stond in het teken van het op een leuke en ontspannen manier ontmoeten van leeftijdsgenoten.

Op naar Saasveld

Rond 12.15 uur vertrokken vanuit Borne 27 fanatieke deelnemers met auto of met de fiets richting Saasveld, naar Workshopboerderij de Kampboer. Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers werd aangeboden door kerkenraadsvoorzitter Martin van Zelm, namens de kerkenraad. Hij opende de ontmoetingsdag met een stukje geschiedenis en de verbinding tussen geboorte jaren 1968 (50 jaar oud) en 1993 (25 jaar oud).

Speeddaten & Linda de Mol

De eerste activiteit was ‘speeddaten’, om elkaar alvast een beetje te leren kennen of iets nieuws te horen over iemand die je al iets beter kent. Het liep wat chaotisch, waardoor het direct gezellig was; de sfeer zat er goed in! Een goed begin, want met die energie mochten de deelnemers het podium betreden van “Ik hou van Holland”. Zelfs Linda de Mol was aanwezig. Lachen – gieren – brullen!

Prijs: pepermunt voor kerkdienst 🙂

Na een competitieve battle tussen team oranje en team rood-wit-blauw ging het team met de kleuren van onze Hollandse vlag er met de overwinningsprijs vandoor: pepermunt voor in de kerk!

Samen kokkerellen

Linda de Mol droeg hierna het stokje over aan Inge (beheerder en workshopbegeleider van de Kampboer). Planning voor de rest van de middag: een gezellige kookworkshop! In 2- of 3-tallen werden diverse gerechten voorbereid en tegelijkertijd intensief kennis gemaakt. Van voorgerecht tot na-na gerecht; bonbons voor bij de koffie!

Dank!

Al met al een zeer leuke, actieve dag met mooie ontmoetingen en gesprekken! De organisatie was in handen van Altine Hansté, Matthijs de Graaf en Bart – Linda de Mol – Sauer. De nieuwe organisatie van Ontmoetingsdag 2019 staat alweer klaar om aan de slag te gaan.

Herbeleef de dag of kijk wat u hebt gemist via het fotoalbum:

Foto’s ontmoetingsdag 2018