Koffie, gebak, een toespraak van kerkenraadsvoorzitter Martin van Zelm  én een bijzonder cadeautje. Dat stond de mensen te wachten die op zaterdag 19 januari aanwezig waren bij de aftrap van Actie Kerkbalans.  In heel Nederland luidden prompt de kerkklokken in 100 plaatsen, zodat iedereen hoorde van de start van de actie. Ervaar hierboven met het filmpje het luiden.

Privacy

Was u er niet bij? Dan heeft u in ieder geval de envelop voor Actie Kerkbalans 2019 inmiddels weer ontvangen. De envelop was goed gevuld met informatie. Natuurlijk is het toezeggingsformulier heel belangrijk, maar wilt u ook kennis nemen van de extra brief over de AVG vanwege de privacywet? (zie ook het online artikel over de privacywet)

Uw bijdrage

We hopen via de Actie Kerkbalans weer op u  te mogen rekenen. Dankzij uw bijdrage kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen en nieuwe plannen maken.

Rara, wat was het?

O ja, wat tot slot het bijzondere cadeautje was dat de aanwezigen bij de aftrap ontvingen? Op de foto hierboven lijkt het op een hoofddeksel. Ga naar het fotoalbum om te ontdekken wat het wérkelijk was. ..

Foto’s Kerkbalans 2019