Vanuit de Protestantse Gemeente Losser zal dit jaar opnieuw een herfstreis naar het Franse Taizé worden georganiseerd. De reis is bedoeld voor jongeren uit Twente die tussen de 15 en 30 jaar zijn.

Wat is Taizé?
Taizé is een klein dorpje op een heuvel in de Franse Bourgogne. In de Tweede Wereldoorlog is in dit dorp een oecumenische roedergemeenschap gesticht door Roger Schutz. Vanaf de jaren ‘60 bezochten steeds meer jonge mensen de gemeenschap en sloten meer jonge broeders zich bij de gemeenschap aan. Inmiddels is de gemeenschap van Taizé uitgegroeid tot een belangrijke plek van ontmoeting tussen met name jongeren uit alle werelddelen. Voor meer informatie: www.taize.fr

Door wie?
De reis wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeente Losser.

Voor wie?
De reis wordt in principe georganiseerd voor jongeren van 15 t/m 29 jaar. Ben je onder de 18, dan heb je toestemming van je ouders nodig om mee te mogen gaan. Voor jongeren tussen de 15 en 18 jaar is er een speciaal jongerenprogramma. Ben je boven de 30, dan kunnen we niet garanderen dat je meekunt. Dit is afhankelijk van het toelatings-beleid van de broeders in Taizé.

Wanneer?
Van zondag 20 oktober t/m zondag 27 oktober 2019 (de herfstvakantie voor Noord en Oost Nederland).

Hoe reizen we?
In kleine busjes met ervaren chauffeurs.

Wat kost het?
Ongeveer € 200,– voor reis en verblijf.

Vragen?
Neem gerust contact op met Anne Lamers (aanmeldingen en secretariaat) annelamers89@gmail.com of 06-36220274.

Wil jij mee?
Heb je interesse in de reis, meld je dan vóór 31 juli, bij genoeg geïnteresseerden gaan wij de reis organiseren.

Aanmelden
De definitieve aanmelding is vóór 1 september bij Anne Lamers. Haar contactgegevens staan hierboven vermeld. Wanneer je je definitief aanmeldt, ga je akkoord met een bijdrage in de vervoerskosten, ook als daarna blijkt dat je onverhoopt niet mee kunt.

Dit willen we graag van je weten:
Naam
Adres/Postcode/Woonplaats
E-mail/Telefoonnummer
Geboortedatum
Al eerder in Taize geweest?

Namens de organisatie,
Ds. Hennie Marsman, Anne Lamers, Harold en Heleen Vriesema