Kaartenactie

Kinderen en jongeren hebben samen zo’n 150 kaarten gemaakt. Deze kaarten zijn bij mensen van onze gemeente gebracht, die wel een teken van meeleven kunnen gebruiken.Vanwege dit grote succes wordt deze actie verlengd.Je kunt nog steeds of weer, kaarten maken. Deze kunnen gebracht worden bij:Gretha Sierink, Stroom-Eschlaan 37.Wil je graag meehelpen met het bezorgen van de kaarten, meld je an aan bij Gretha (0640947017).

Pasen en Kindernevendienst

Dit jaar geen kind met Pasen in de kerk. Maar wel thuis! De werkgroep kind van Team Jeugd heeft bij 35 gezinnen een belevingstas voor Pasen bezorgd. Met de inhoud ervan konden de kinderen een kruis maken en een houder voor waxinelichtjes. Er was een boekje met verhalen die samen gelezen konden worden.

Succes wensen

De centraal schriftelijke examens gaan niet door dit jaar. Maar de eindexamenleerlingen moeten wel toetsen maken om te slagen. Om hen daarbij succes te wensen kregen ze een kaartje en paaseitjes. Deze werden net voor Pasen persoonlijk aan de jongeren overhandigd.We hopen dat ze of slagen of op een andere manier verder kunnen met hun studie.

Ik vergeet-je-niet

Er is al weken geen persoonlijk contact met de jeugd mogelijk. Wij als Team Jeugd vergeten hen niet. Maar nog veel belangrijker, ook God vergeet hen niet.Er zijn 50 doosjes met ver-geet-me-nietjes bij jongeren van groep 7 t/m 18 gebracht om hen dit te laten weten. Jongeren hebben zelf voor het bezorgen ervan gezorgd.

Bekijk hier het complete fotoalbum van alles wat we in 2020 deden: