Selecteer een pagina

Als het aan ons ligt wel! De Werkgroep Vakantie en Uitstapjes van de Protestantse Kerk Borne wil ook de komende zomer graag weer iets betekenen voor gezinnen die het financieel niet breed hebben. We willen ervoor zorgen dat kinderen uit deze gezinnen een leuk dagje uit kunnen beleven of een korte vakantie kunnen vieren. Dat zal deze zomer een stuk lastiger worden dan voorheen. Toch willen we alle mogelijkheden benutten. We laten het er niet bij zitten. Daarom doen we om te beginnen weer een beroep op u.

Helpt u weer mee

Als u vrijkaartjes of kortingskaarten hebt voor bijvoorbeeld attractieparken of dierentuinen en u maakt er zelf geen gebruik van, dan kunt u die kaartjes aan ons beschikbaar stellen. Het gaat om aanbiedingen die in de zomer geldig zijn. Wij zoeken dan een match met een gezin dat juist een wens heeft in die richting. U hoeft dus zelf niet mee en u hoeft verder niets te doen. U hoeft ons alleen te melden wat u in de aanbieding hebt.

Vervoer

Ook treinkaartjes of andere vervoersmogelijkheden zijn welkom. Dat geldt deze zomer nog meer dan in de voorgaande jaren. We waren gewend om één of twee keer per jaar een touringcar te huren. Op die manier kon een grote groep mensen die zelf geen vervoer hebben, toch een dagje uit. Dat zal nu door de corona-maatregelen waarschijnlijk niet gaan. Daarom zoeken we alternatieven. Bijvoorbeeld in de vorm van treinkaartjes.       

Vakantie-accomodatie

Misschien hebt u een vakantiehuisje in de omgeving dat u tegen kostprijs wilt verhuren. Of uw caravan hier in de buurt staat in de zomervakantie toch nog een paar weken leeg. Daar zou u een gezin waarschijnlijk een groot plezier mee kunnen doen. Wij bemiddelen dan graag.

Ook andere ideeën om op een betaalbare manier kinderen en hun ouders een leuke vakantie(dag) te bezorgen zijn uiteraard van harte welkom.

Uw aanbod doorgeven aan:

per mail: uitstapjes@pgborne.nl

per telefoon: 06-40335202 (Rita Kremer)

Vrijkaartjes en dergelijke kunt u ook kwijt in het speciaal daarvoor bedoelde mandje onder de toren in de Oude Kerk. U kunt ze ook in de bus doen bij een van de werkgroepleden:

Jacqueline ten Veen, Ligusterstraat 8

Rita Kremer, Molenkampsweg 37

Goos Griffioen, Kerkedennen 34