Dit bericht is aangepast i.v.m. corona

Tijdens de oogstdienst staan we stil bij het feit dat we elk jaar weer veel goede gaven hebben mogen ontvangen en willen we daarvan delen met de mensen die het moeilijk hebben en/of het minder goed hebben.

Op 6 en 7 november zijn we voornemens een attentie te geven aan onze oudere soms kwetsbare medemens.  We realiseren ons dat ze, met nadruk het laatste jaar, veel alleen zijn geweest en zich alleen hebben gevoeld.   We kunnen dat gevoel niet volledig wegnemen, maar wel laten weten dat we hen niet vergeten zijn.

Wie helpt?

We treffen onvoldoende mensen in de kerk aan om na de dienst deze attentie weg te brengen. Daarom doen we een beroep op u, om ons te helpen deze mensen een beetje blij te maken.

Als u een @pje, of belletje doet naar 06 1285 7391 of naar 06 1088 1136 en zegt dat u meedoet, dan verwachten we U op zaterdagmorgen 6 November, tussen 9.30 uur en 10.00 uur in de Potkaamp.

I.v.m. mogelijk besmettingsgevaar (corona):

  • Het afhalen van de plantjes vindt plaats vanuit de Potkaamp.
  • We vragen u de 1,5 meter afstand zoveel als mogelijk te respecteren. Zowel bij de Potkaamp als bij de mensen waar u het plantje brengt.
  • Een mondkapje mag.  Je kunt het plantje ook voor de deur neer zetten en een stapje terug doen.

De adressen zullen vooraf toegewezen worden, maar dicht bij elkaar liggen binnen Borne. Dit zorgt voor een korte wachttijd. Wij wensen u veel plezier aan de glimlach die u krijgt van de ontvanger. 

Help de diaconie alstublieft, dit kunnen ze niet alleen.