In deze tijd van het jaar kloppen we als Protestantse Gemeente Borne weer voor de Actie Kerkbalans bij u aan; met uw gift houden we kerk in stand en voeren we mooie plannen uit. Welke? Dat leest u onder meer in de speciale folder die u in brievenbus hebt gehad of de downloadversie van de folder.

Wilt u geven én belastingvoordeel krijgen? Doe dan een periodieke gift. Een aanrader, want zo kunt u méér geven zonder dat u het extra kost. Hieronder ontdekt u hoe dat werkt.

Wat is uw belastingvoordeel?

Welk belastingvoordeel een periodieke gift u oplevert, vindt u op de schenkcalculator www.schenken.nl. De schenkcalculator berekent ook het netto voordeel van een periodieke gift en laat zien welk bedrag u kunt geven als u het belastingvoordeel ten goede laat komen aan onze kerkgemeente. Op die manier kunt u bijvoorbeeld uw kerkelijke bijdrage verhogen zonder dat het u extra geld kost. Voor hetzelfde geld geeft u meer….

Spelregels voor belastingvoordeel periodieke gift

Een periodieke gift geldt alleen als dit een gift is waarbij u voor minimaal vijf jaar een vast bedrag per jaar schenkt. U hoeft hiervoor niet meer naar de notaris. U kunt een periodieke gift nu vastleggen in een overeenkomst. Dit kunt u ook bij onze Protestantse Gemeente in Borne regelen.

Meer weten?

Wilt u een overeenkomst sluiten met ons sluiten voor een periodieke gift? Of u wilt meer weten over de mogelijkheden? Maak hieronder uw keus: