Van 17 t/m 23 januari is het in de hele wereld de week van de eenheid van alle christenen. In Borne doen we ook mee met de kerken. Het thema is Licht in het duister. Alle kinderen en jongeren kunnen meedoen: kinderen met maken van een ster, jongeren (en volwassenen) met schrijven en sturen van brieven en kaarten voor Amnesty. Hieronder staat voor elke leeftijd hoe je precies meedoet.

Zo doe je mee als kind: ster maken

Download hieronder een ster . Kleur hem mooi in, versier hem met stickers of stukjes papier of wat je in huis hebt. (als je op de knop hebt geklikt en de ster verschijnt, klik dan met je rechtermuisknop om ‘m op te slaan en/of uit te printen)

Dit doe je als de ster af is

Hang hem ergens op, zodat mensen er vrolijk van worden als ze hem zien. En mail een foto van je creatie naar teamjeugd@pgborne.nl.

Zo doe je mee als jongere/volwassene met kaarten maken

Maak zelf thuis een mooie kaart. Heb je geen papier of karton? Stuur dan even een appje naar 06-40947017, dan krijg je lege kaarten thuis bezorgd. Zijn je kaarten klaar? Lever ze dan in bij Gretha Sierink, Stroom-Eschlaan 37 in Borne. Zelf opsturen mag ook: Amnesty International, Postbus 1968, 1000 BZ  Nederland

Zo doe je mee als jongere/volwassene: brieven schrijven

Als je een brief wilt schrijven, vind je hier jongeren die oneerlijk gevangen zitten of bedreigd worden. Een voorbeeldbrief en de manier waarop je deze online verstuurt, staan allemaal bij de link vermeld:

Kerkdienst

zondag 23 januari is er een dienst in de OK om 10.00 uur. Deze dienst is online via de Kerkomroep te volgen. In de dienst gaan kinderen op zoek naar puzzelstukken en maken samen een ster.

Meer weten?

Stuur een mail naar teamjeugd@pgborne.nl.