Na twee jaar geen Oogstdankviering hopen we er dit jaar weer één te kunnen vieren, als eerste activiteit van de Melbuul’ndagen.

Waar en wanneer

Op woensdag 24 augustus 2022 om 19.30 uur zal de viering plaatsvinden in  de Sint Stephanuskerk, Grotestraat 207, Borne.

Voorgangers zullen zijn pastoor Jurgen Jansen en dominee Johan Meijer. Muzikale medewerking wordt verleend door het Borns Kleinkoor o.l.v. Bram van der Beek.

Thema

Ons thema zal zijn: Jaarringen. Bij de groei van bomen vormen zij jaarringen, zo kunnen we zien hoe oud de boom is. En terwijl de samenleving gedurende twee jaren grotendeels stil stond, groeiden de bomen door. Het wonder van de natuur, van groei en bloei en oogsten ging door, en dat mogen we dankbaar vieren met elkaar.

Oogstgave

Tijdens de viering zal ook de Oogstgave worden overhandigd aan de geestelijken en bekend gemaakt worden waar de geldelijke Oogstgave voor bestemd wordt!.

Raad van Kerken Borne-Hertme-Zenderen en Melbuul’nbestuur nodigt u allen van harte uit om bij deze viering aanwezig te zijn