10:00 uur: startzondagdienst voor alle leeftijden o.l.v. ds. Johan Meijer en Jorien Beunk, muzikale begeleiding Lex Griffioen.
Locatie: CJV-gebouw, Piepersveldweg 5, Borne. Er is géén uitzending via kerkomroep. Wel zullen er foto’s voor de website gemaakt worden door Herbert Gazenbeek.
U heeft een liedboek nodig!
Verwachte eindtijd activiteiten: 13:30 uur.

De dienst staat in het teken van Groen Geloven en zal specifiek gaan over een boom die liefde drinkt uit de Bron.

Zo veel mogelijk lopend of met de fiets komen

Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar bij het CJV-gebouw.
Waarschuwing voor automobilisten: er zijn wegwerkzaamheden / obstakels geplaatst op de Piepersveldweg tussen het schoolgebouw van de Vonder en het CJV. Omrijden via de Weerselosestraat wordt bemoeilijkt doordat die weg voor auto’s is afgesloten vanaf het bruggetje aan het eind van de wijk Stroom Esch.

Piepersveldweg afgesloten

De Piepersveldweg ligt eruit tussen de dependance van de Vonder tot aan de Lijsterbes (het eind van de wijk). De weg vanaf de school id geblokkeerd, ook de zijstraten Aalbes, Bosbes en Kruisbes zijn geblokkeerd voor autoverkeer. Het CJV-gebouw is met de auto alleen te bereiken vanaf de kant van het Watermachientje van Spanjaard. Vanaf de Lijsterbes is het dan een klein stukje onverharde weg rijden. De kortste omleidingsroute is via Veenbes, Rozenbottel en Lijsterbes.

Koffie-activiteit:

Aansluitend aan de dienst is er koffie met wat lekkers. Daarna is er een activiteit voor
jong en oud. Het wordt aangeraden om hiervoor een mobieltje mee te nemen (geen
nood als u er geen heeft, er is altijd wel iemand in de groep die zo’n ding heeft).

Soepgroenten en -kruiden:

Tussendoor gaan we groentesoep koken, voor en door de gemeenteleden. Daarom vragen we je om soepgroenten en/of -kruiden mee te nemen, als het mogelijk is uit eigen tuin, anders zelf vers aangeschaft. We laten ons verrassen en vertrouwen op een smakelijke soep.
Om het behapbaar te houden: graag gewassen en gesneden aanleveren!
Neem ook een soepkom, lepel en (liefst textielen) servet mee:

Mooi weer:

We hopen natuurlijk op mooi weer. Dan willen we er graag een grote picknick van maken op het buitenterrein. Neem dus vooral een picknickkleed en/of kussens mee.