Van 26 maart t/m 2 april 2022 was het de Twenteweek, een regionaal diaconale vakantieweek in Nieuw Hydepark te Doorn (het voormalige Roosevelthuis), voor 70-plussers die lichte verzorging nodig hebben of niet zelfstandig op vakantie kunnen. Het is een volledig verzorgde week met uitstapjes en een gevarieerd programma. Dit allemaal onder begeleiding van vele vrijwilligers en verpleegkundigen.

Verslag van 2 deelnemers

In Onderweg van mei/juni 2022 zijn twee brieven van deelnemers gepubliceerd. De deelnemers waren erg geraakt door de fijne contacten, de mooie ontmoetingen, de goede zorg en een heel mooi en verzorgd programma.

Het was even een week er helemaal tussenuit zijn om je te laten verrassen en verwennen, waarbij er ook voldoende aandacht was voor elkaar, zingeving en geloofsbeleving. Het was in de beleving van de deelnemers zo compleet en zo mooi, dat ze er een paar weken na thuiskomst nog vol van waren.

Wat een prachtig initiatief om zo’n zinvolle en betekenisvolle activiteit te organiseren.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de Twenteweek kunt u contact opnemen met Rika Buist (074-2664940) of Ineke Damhuis (074-2666898).