Na 2 jaar afwezigheid konden we afgelopen zaterdag 4 juni weer een Ontmoetingsdag voor de mensen in de leeftijd van 25 tot 55 jaar meemaken! Marco Eekel van de (jaarlijks wisselende) organisatie blikt terug.

Groepen vormen op geur

We verzamelden om 13.30 in de Stefanshof, 16 mensen hadden zich aangemeld en na wat hernieuwd kennismaken met elkaar, gingen we op onze geur af om de groepjes te vormen, er waren 3 geurtjes verdeeld over de deelnemers en we moesten elkaar besnuffelen om de groepjes samen te stellen. 

Hilarische opdrachten

Toen de groepjes zich hadden gevormd,  trok het spektakel het centrum van Borne in om zoveel mogelijk punten te verdienen met de diverse hilarische opdrachten die de organisatie had bedacht. 

Foto’s en filmpjes

Dit leverde veel mooie plaatjes op die via WhatsApp naar de jury gestuurd werden, waarna deze beoordeelde hoeveel punten het groepje kreeg. Toen iedereen weer terug was in de Stefanshof, werden alle foto’s en filmpjes met elkaar bekeken en het winnende groepje bekend gemaakt.

Afsluiting

Toen was het wel tijd voor een borrel, zodat de organisatie al het lekkere en door de deelnemers zelf meegebrachte eten klaar kon zetten. Dit smaakte uitstekend allemaal!

Rond 19.30 werd de dag afgerond en konden we terugkijken op een zeer geslaagde middag  die komend jaar weer een vervolg gaat krijgen!”

Volgend jaar weer

Alice Venneker en Jeroen Heerkes gaven al aan dit ‘vervolg’ op zich te willen nemen, enthousiastelingen om het mede te organiseren, kunnen zich bij hen melden!

Klik hieronder voor het complete fotoalbum met een hilarische terugblik