Donderdagmiddag 6 april, 16.30 uur. De Potkaamp begint zich langzaam te vullen met de geluiden van de tieners die zich hebben opgegeven voor de PizzaPassion. Er wordt nog even een balletje getrapt, maar dan is het toch echt tijd om met de eerste pizza’s te beginnen.

Zelf maken & bakken

De tieners beleggen hun eigen pizza’s en dan kan de eerste ronde de oven in. Terwijl we wachten, wordt het verhaal van de uittocht van het volk Israël verteld.

Escaproom: laatste uren van Jezus

Als iedereen genoeg pizza’s heeft gegeten is het klaar om naar de jeugdruimte te gaan. Deze heeft Jorien voor vanavond omgetoverd tot een escape room over de laatste uren van Jezus’ leven. Via verschillende puzzels op de verschillende locaties, stapten de tieners zelf het verhaal in. Zo werden ze zelf onderdeel van het verhaal en moesten ze op zoek naar het ‘Mysterie van Pasen’.

Wat is er eigenlijk gebeurt met Pasen?

Het is de tieners gelukt om dit te ontdekken: de opstanding van Jezus geeft ons allemaal een nieuw begin! We sluiten de avond af met een nog wat drinken en er worden nog een aantal spelletjes gespeeld.

Herbeleven?

Bekijk hieronder het filmpje en het fotoalbum.