Projectpagina Project 7UP

Ook dit seizoen is er voor alle kinderen die in groep 7 of 8 zitten basiscatechese, alleen gaan we verder onder de naam: 7UP.

7UP (voorheen basiscatechese)

Zit je in groep 7 of 8? Dan is er elke 1e dinsdag van de maand speciaal voor jou: 7UP. Samen met andere kinderen denk je na over wat jullie bezighoudt en wat er gebeurt in de kerk. Door middel van spelletjes bespreek je verhalen uit de bijbel en christelijke feestdagen. Ook ga je Oude Kerk, de St. Stephanuskerk en de Mariakapel in Borne eens bekijken. De laatste bijeenkomst zal in het teken staan van de overstapdienst, die plaatsvindt vlak voor de zomervakantie. Alle kinderen in groep 8 zullen in deze dienst de overstap maken. Je bent van harte welkom om samen met de anderen te genieten, te leren en plezier te maken!

Data seizoen 2022-2023

20 sept, 04 oktober; 08 november; 10 januari; 07 februari; 07 maart; 04 april; 09 mei; 06 juni

Tijden: 16.30 uur – 18.30 uur

Wil je je aanmelden of heb je vragen, neem dan even contact op Jorien: jeugdwerker.jorien@pgborne.nl

7UP: Inmiddels zijn we alweer twee keer bij elkaar gekomen. We hebben de eerste keer kennis gemaakt met elkaar en met God. De afgelopen keer stonden we stil bij de schepping.

De kinderen hebben hun eigen variant op het scheppingsverhaal vastgelegd in een stop motion video. De resultaten zijn hier te bekijken even als foto’s van het maken van de filmpjes.

Iedere keer sluiten we af met een heerlijke maaltijd, bereid door dominee Johan.