KIJK WELKE ACTIVITEIT BIJ JE LEEFTIJD PAST

BABIES 0-3 JAAR

KINDEREN

TIENERS

KERK OP SCHOOT

Vijf keer in het jaar organiseren we belevingsgerichte, vrolijke en interactieve vieringen gericht op kinderen van 0 tot en met 3 jaar, waar zeker ook oudere broers en zussen van harte welkom zijn.

KINDERVIERINGEN

Zes keer per jaar houden we een viering speciaal voor alle kinderen die op de basisschool zitten.

7 UP

Zit je in groep 7 of 8? Dan is er elke 1e dinsdag van de maand speciaal voor jou: 7UP. Samen met andere kinderen denk je na over wat jullie bezighoudt en wat er gebeurt in de kerk.

KINDEROPPAS

Tijdens de dienst waar kindernevendienst is, is er ook de mogelijkheid om uw kind naar de oppas te brengen. Vanaf 9:45 uur zijn alle kinderen van 0 tot en met 6 jaar welkom om bij ons te komen spelen of lekker te slapen.

KINDERNEVENDIENST

Zit je groep 1 t/m groep 8 van de basisschool, dan ben je van harte welkom bij de kindernevendienst. Iedere derde zondag van de maand is er kindernevendienst.

KIDZCLUB

Voor alle kinderen uit groep 3, 4, 5 of 6 is er dit seizoen één keer in de twee maanden een topavond. Kidzclub is er op vrijdagavond van half 7 tot kwart voor 8 in onze jeugdruimte.

KINDERACTIVITEIT

Door het seizoen heen organiseren we activiteiten speciaal voor kinderen, waarbij ze op een ontspannen manier elkaar kunnen ontmoeten.

 

TWIX

De mooiste herinneringen maak je bij Twix! Speciaal voor alle tieners uit klas 1 en 2 hebben we weer een leuk programma klaar staan.

JONGERENACTIVITEIT

Naast de Twix-avonden organiseren we jongerenactivitieiten. Vier keer in het jaar op zaterdag is er de ruimte om elkaar op een laagdrempelige en ontspannen manier te ontmoeten tijdens een activiteit.