Samen ’n dagje ontspannen en ontdekken

Ben je tussen de 25 tot 51 jaar? Noteer dan alvast de 1e zaterdag van juni in je agenda. Dat is hét moment om Bornenaren van jouw leeftijd op een laagdrempelige manier beter te leren kennen. De start- en eindtijd zijn meestal 12.30 uur respectievelijk 19.30 uur.

Wat doe je die dag?

Elk jaar is het een verrassing waar je naartoe gaat. En wát je gaat doen. Soms volgt er een quiz om meer over elkaar te weten te komen. Andere keren is er een wandeling met speurtocht of een fietstocht langs religieuze plekken in Borne. Steevast sluiten we de dag af door samen te eten. Bekijk bijvoorbeeld hieronder het fotoalbum van 2018.

Foto’s ontmoetingsdag 2018

Of herbeleef het jaar ervoor, met het fotoalbum van 2017 >> 

Past die dag bij jou?

Deze ontmoetingsdag is voor elke (jong-)volwassene die het leuk vindt leeftijdsgenoten te ontmoeten, een ontspannen activiteit te doen en aan het eind van de dag samen te eten. Dus je bent ook welkom als je van buiten onze kerkelijke gemeente komt.

Wie organiseert de ontmoetingsdag?

De dag wordt sinds 2011 georganiseerd door leeftijdsgenoten uit de Protestantse Gemeente Borne. Elk jaar zijn dat drie andere mensen. Voor 2021 zijn het Manon en Reinald Haverdings en Ingrid en Marco Eekel. Zij zouden oorspronkelijk 2020 organiseren, totdat corona roet in het eten gooide en de dag moest worden gecanceld.

Voor 2022 is de ontmoetingsdag gepland op zaterdag 4 juni 2022.

Kosten

De kosten liggen meestal rond de 15 euro. Daar zit drinken, iets lekkers tussendoor en avondeten bij in.

Meer weten? Aanmelden?

Mail naar ontmoetingsdag@outlook.com. Geef het bij je aanmelding ook door als je een voedselallergie of dieetwensen hebt.

 PS Mail je ruim vóór juni, dan kan het even duren voor je reactie krijgt. Hiervoor vragen we je geduld.