Samen ’n dagje ontspannen en ontdekken

Ontdek hier het laatste nieuws over de Ontmoetingsdag 2023. Of vind op deze pagina algemene informatie over deze activiteit.

Ben je 25 jaar of ouder? Noteer dan alvast de 1e zaterdag van juni in je agenda. Dat is hét moment om Bornenaren van jouw leeftijd op een laagdrempelige manier beter te leren kennen. De start- en eindtijd zijn meestal 12.30 uur respectievelijk 19.30 uur.

Wat doe je die dag?

Elk jaar is het een verrassing waar je naartoe gaat. En wát je gaat doen. Soms volgt er een quiz om meer over elkaar te weten te komen. Andere keren is er een wandeling met speurtocht of een fietstocht langs religieuze plekken in Borne. Steevast sluiten we de dag af door samen te eten. .

Bekijk het fotoalbum van 2022 >>

Past die dag bij jou?

Deze ontmoetingsdag is voor elke (jong-)volwassene die het leuk vindt leeftijdsgenoten te ontmoeten, een ontspannen activiteit te doen en aan het eind van de dag samen te eten. Dus je bent ook welkom als je van buiten onze kerkelijke gemeente komt.

Wie organiseert de ontmoetingsdag?

De dag wordt sinds 2011 georganiseerd door leeftijdsgenoten uit de Protestantse Gemeente Borne. Elk jaar zijn dat drie andere mensen. Voor 2023 zijn het Jeroen Heerkes, Erik van Dijk en Alice Venneker. Ben je enthousiast en wil je wel helpen met de organisatie meld je dan aan bij bovengenoemden of mail naar   ontmoetingsdag@pgborne.nl

Voor 2023 is de ontmoetingsdag gepland op zaterdag 3 juni 2023

Kosten

De kosten liggen meestal rond de 15 euro. Daar zit drinken, iets lekkers tussendoor en avondeten bij in.

Meer weten? Aanmelden?

Ben je enthousiast en wil je meer informatie of wil je je direct aanmelden, stuur dan een mailtje  naar:   ontmoetingsdag@pgborne.nl.  Geef het bij je aanmelding ook door als je een voedselallergie of dieetwensen hebt.

 PS Mail je ruim vóór juni, dan kan het even duren voor je reactie krijgt. Hiervoor vragen we je geduld.