Selecteer een pagina

Samen ’n dagje ontspannen en ontdekken

Ben je tussen de 25 tot 50 jaar? Noteer dan alvast de 1e zaterdag van juni in je agenda. Dat is hét moment om Bornenaren van jouw leeftijd op een laagdrempelige manier beter te leren kennen. Voor 2019 is dat dus zaterdag 1 juni, vanaf ongeveer 13.30 uur.

Wat doe je die dag?

We blijven dit jaar dicht bij huis, op twee verschillende locaties die op loopafstand van elkaar liggen (minder dan 5 minuten). ’s Middags is er een programma met diverse activiteiten en ’s avonds eten we samen. Het eten wordt volledig verzorgd, je hoeft dus niets mee te nemen. Ook na het eten is er nog ruim de tijd om onder het genot van een drankje na te praten en elkaar te ontmoeten. Er is geen vast eindtijdstip.

Foto’s ontmoetingsdag 2018

Of herbeleef het jaar ervoor, met het fotoalbum van 2017 >> 

Past die dag bij jou?

Deze ontmoetingsdag is voor elke (jong-)volwassene die het leuk vindt leeftijdsgenoten te ontmoeten, een ontspannen activiteit te doen en aan het eind van de dag samen te eten. Dus je bent ook welkom als je van buiten onze kerkelijke gemeente komt.

Wie organiseert de ontmoetingsdag?

De dag wordt sinds 2011 georganiseerd door leeftijdsgenoten uit de Protestantse Gemeente Borne. Elk jaar zijn dat drie andere mensen. Voor 2019 zijn dat Simone Noppers, Liesbeth van Balen en Annelies van Os.

Kosten

De kosten zijn dit jaar 15 euro. Als je alleen tijdens de middag mee kunt doen of juist alleen bij het eten aanwezig kunt zijn, dan betaal je € 7,50. Je hoeft zelf niets mee te nemen tijdens de dag; eten en drinken wordt verzorgd.

Meer weten? Aanmelden?

Mail naar ontmoetingsdag@outlook.com. Geef het bij je aanmelding ook door als je een voedselallergie of dieetwensen hebt.

PS Mail je ruim vóór juni, dan kan het even duren voor je reactie krijgt. Hiervoor vragen we je geduld.