Selecteer een pagina

Vind een maatje (25+)

meet-match-logo

“Meet & Match” is een nieuw initiatief opgezet door en voor de middengeneratie. Met dit initiatief maken we matches waarbij beide partijen samen ontspannen alledaagse activiteiten ondernemen.

 Wat houdt dat in?

wandelen-meet-en-matchSamen kijken en zoeken we naar een geschikte match. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan:

  • een goed gesprek
  • gezelligheid
  • een mooie wandeling?
  • of misschien wil je graag bepaalde geloofsonderwerpen verder uitdiepen.

De activiteiten die jij en je match kunnen ondernemen variëren enorm; wandelen, fietsen, film kijken, musea bezoeken, high tea etc.

Aan wie word ik gekoppeld?

Wij selecteren onze matches zorgvuldig. Tijdens samen-lezen-meet-matchhet intakegesprek gaan we kijken op welke manier we een geschikte match kunnen maken. Het is natuurlijk de bedoeling dat het klikt tussen beide deelnemers. De coördinator koppelt jou waarbij hij/zij let op ieders wensen en mogelijkheden. Hierbij is het van belang dat er geen sprake is van een zorgtaak. Vervolgens vindt er een ontmoeting plaats om te zien of het klikt. Daarna is er een proefperiode. Heb je meer vragen hierover dan kan je contact opnemen met de coördinator van het initiatief.

Nieuwsgierig geworden? Aanmelden?

Neem dan contact op met Meet & Match. We maken graag een afspraak met jou om in kaart te brengen op welk gebied wij een geschikte match kunnen vinden. Waar heb je behoefte aan? Wat vind jij belangrijk? We kijken met jou samen vooruit: wat brengt deze match jou extra?

Bekijk hier de flyer Meet & match

of bel/mail met Sylke Hesselink tel. 06 57320941 mail: meetandmatch@hotmail.com