Geloofsgesprekskring voor alle leeftijden

Voelt u zich wel eens geraakt door een mooi gedicht? Een passage in een (Bijbels gerelateerd) boek of artikel in de krant over leven, dood, naastenliefde, teleurstellingen of andere onderwerpen? U bent niet de enige! Deel het daarom met anderen.

Bezinmoment

Binnen de kerk speelt bezinning volop. Veel mensen willen hierover praten en doen dat ook binnen de geloofsgesprekskring. U bent van harte welkom ook mee te praten.


Waar praten we over?

Elke maand brengt een van de deelnemers een (geloofsgerelateerd) onderwerp mee. Uit de krant. Uit een boek. Via een treffend schilderij of op een andere manier. Ook voor uw ideeën en onderwerpen maken we graag ruimte. Het volgende lied stond bijvoorbeeld al eens centraal: ‘De man in de wolken

Waar en wanneer?

De geloofsgesprekskring vindt plaats in de Potkaamp.
De avonden beginnen om 20.00 uur en eindigen uiterlijk om 22.00 uur.
De avonden worden begeleid door ds. Carla Borgers.
Check hier de actuele data van de geloofsgesprekskring. 

Ook delen wat er bij u leeft?

We zouden het prachtig vinden uw inbreng en gedachten op zo’n avond te horen. Weten waar de eerstvolgende gesprekskring is? Of heb u andere vragen? Neem contact op met Gé Meijer via ge.anita.meijer@wxs.nl en 06-3030 2895.

Ervaringen van een deelnemer:

“Elke keer vind ik het weer bijzonder om inzichten van anderen te horen en eigen gedachten te mogen delen en aanscherpen. Een verademing ook om te ervaren dat er geen ‘goed’ of ‘fout’ is. Gedachten en gevoel mogen er zijn en zijn waardevol. Ik vind de gesprekskring een verdieping voor mezelf en een aanrader voor iedereen die buiten de kerkdienst de dialoog wil aangaan Over ervaringen, preken, Bijbeltekst of andere onderwerpen.”