Selecteer een pagina

Praat jij mee in de gespreksgroep (ca. 25-50 jr)?

Al jaren zijn in de Protestantse Gemeente Borne twee gespreksgroepen actief voor mensen van 25 jaar en ouder. Het is een plaats om met leeftijdgenoten te spreken over wat ons bezighoudt en om elkaar beter te leren kennen. De deelnemers zijn op dit moment tussen de 27 en 51 jaar.

Ben je ouder? Of wil je specifiek praten over geloofszaken? Voor verdieping is er naast de gespreksgroepen ook een geloofsgesprekskring voor alle leeftijden.

Waarover praten we?

Er zijn al heel wat onderwerpen de revue gepasseerd  bij de gesprekskring voor circa 25- tot 50-jarigen. En de ideeënstroom is nog (lang) niet uitgeput. De onderwerpen komen van de deelnemers zelf en gaan over zingeving, geloof, Bijbel(teksten), thema’s uit de christelijke traditie en spiritualiteit in meer brede zin. Altijd verbinden we de onderwerpen aan het leven van vandaag. Beide groepen komen per seizoen zo’n zesmaal samen op dinsdagavonden. We sluiten het seizoen af met een gezellig samenzijn.

Kom erbij!

De groepen bestaan uit maximaal 12 deelnemers. Heb je belangstelling? In een van de groepen is nog ruimte voor jou. Aan deze groep doen zowel vrouwen als mannen mee, en de deelnemers hebben een heel uiteenlopende achtergrond, wat het tot een veelkleurige groep maakt!

Geïnteresseerd?

Mail de  gespreksleider: ds. Johan Meijer.