Selecteer een pagina

Agenda christelijke evenementen in de regio

Hieronder vindt u (christelijke) evenementen die buiten de regie van de Protestantse Gemeente Borne worden georganiseerd. De redactie van de website beslist welke activiteiten er worden geplaatst. Ook uw evenement doorgeven? Mail naar webmaster@pgborne.nl.

 

DATUMEVENEMENT
De Strijd - Passiespelen Hertme vindt plaats in het Openluchttheater van Hertme op 12 t/m 22 april 2019De Passiespelen Hertme worden eens in de vijf jaar gehouden in het Openluchttheater. Het is een klassiek verhaal over de lijdensweg van Christus dat door regisseur Jos Brummelhuis is bewerkt tot een eigentijds verhaal. De moderne derde editie staat in april 2019 zeven keer op de planken, met ruim 200 acteurs, zangers en figuranten. Deze editie wordt uniek: voor het eerst speelt een orkest live muziek. De muziek zal een mix zijn van licht klassiek en popmuziek waardoor de voorstelling voor een breed publiek aantrekkelijk is. Tijdens de voorstelling worden er verbanden gelegd tussen De Strijd van toen en De Strijd van nu.

meer inlichtingen:
http://passiespelenhertme.nl
Bijeenkomst De Wonne Almelo

voor meer informatie over deze bijeenkomst op zaterdag 18 mei 2019:
download uitnodiging 18 mei
Geachte lezer,

"De Wonne Almelo" een oecumenische woongemeenschap, bestaat dit jaar 25 jaar. Naar aanleiding hiervan is er op zaterdag 18 mei een middag in de Elisakerk in Almelo waarbij we ons richten op ieder die zich betrokken voelt bij een (geloofs)gemeenschap.

In de bijlage vindt u een verdere aankondiging. We zouden het zeer op prijs stellen als u dit in uw volgende kerkblad zou willen opnemen en/of op andere wijze bekendmaken in uw geloofsgemeenschap.

Met vriendelijke groet,

namens de voorbereidingsgroep,

Frida Koopman, Kerngroeplid Wonne Almelo

tel. 0546 456436 of 06-20464520
Lezing op 4 april 2019

meer informatie over deze lezing hier in de bijlage '400 jaar Dordt'
Hierbij attendeer ik u op de lezing '400 jaar Dordt in drie bedrijven', die prof.dr. H.J. Selderhuis op 4 april a.s. in Hellendoorn hoopt te houden – zie de bijlage.
Ik wil u daarvoor uitnodigen.

Namens de Commissie Vorming & Toerusting
van de Protestantse Gemeente te Hellendoorn,

ds. Jan Dirk Wassenaar, voorzitter.