HUNTED, KINDERVIERING EN BOUWEN

Hunted

HUNTED

Ben jij wel eens achterna gezeten? Hoe was dat? Negen jongeren vanaf groep 7 tot 18 jaar hebben dat kunnen ervaren met het spel Hunted. Zij durfden zaterdagavond 18 februari de uitdaging aan, al zat de spanning er die avond best behoorlijk in.

Uit handen blijven van de hunters

Twee teams streden tegen elkaar in Oud Borne, de ene keer als hunter, de andere keer als voortvluchtige. Het was de bedoeling om zo lang mogelijk uit de handen van de hunters te blijven. Na afloop was er nog voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten in de Potkaamp onder het genot van wat lekkers en spelletjes of Wie is de Mol. Er is deze avond veel gelopen, gelachen en genoten!

Bekijk hier meer foto’s in het jeugdfotoalbum

Kinderviering: Hé, verander jij mee?

Er kan van alles gebeuren: vrolijke dingen, maar ook dingen waar je verdrietig, bang of boos van wordt. Op weg naar Pasen vieren we dat niet alles hoeft te blijven zoals het is. God maakt een nieuw begin, en jij mag daarin meegaan: Verander je mee? Dit is dan ook het thema van de kinderviering op zondag 26 februari en met deze viering trappen we het 40dagen project van de kindernevendienst af.

Dit gebeurt er allemaal tijdens de viering

We horen een verhaal, gaan zingen en natuurlijk kun jij weer van alles zelf doen tijdens de heilige chaos. En… aan het eind van de viering krijg jij een tasje mee naar huis met alle materialen voor de 40dagentijd. Kortom, genoeg redenen om naar deze gezellige middag te komen. Zien we jullie dan?

Samen bouwen

De intocht in Jeruzalem nabouwen? De gevangenneming in legoblokjes of het graf nabouwen? Het kan allemaal tijdens het veertigdagenproject ‘Samen bouwen’. Aan de hand van zeven losse bouwwerken gaan jullie op weg naar Pasen.

Iedere week een ander bouwwerk

Elke week ontvangen jullie een digitaal boekje met bouwinstructies of kunnen jullie deze downloaden via de site. Zo bouwen jullie samen telkens een gedeelte uit het lijdensverhaal. De eerste week bouwen jullie de grondplaat waarop alle andere bouwwerken een plek krijgen, zodat je met Pasen één groot bouwwerk hebt.

Handleiding

Bij dit project is een handleiding door Jorien geschreven. Hierin zijn voor elke week gezinsmomenten beschreven en vinden jullie handvaten om als gezin na te denken over vragen, het uitvoeren van doe opdracht passend bij het verhaal van het gebouwde bouwwerk.

Wil je meer informatie of wil je weten hoe je aan de slag kunt, stuur dan even een mailtje naar Jorien (jeugdwerker.jorien@pgborne.nl) Dan ontvang(t) jij/u elke week de bouwinstructies en de handleiding.