Selecteer een pagina

Welkom bij de Kindernevendienst

Zit je in groep 1 t/m groep 8 van de basisschool, dan ben je van harte welkom bij de kindernevendienst. Er is alleen kindernevendienst tijdens doopdiensten en diensten op hoogtijdagen. Je komt dan samen met je ouders naar de kerk. De predikant nodigt jullie tijdens de dienst uit om mee te gaan met de kindernevendienstleiding naar de Potkaamp. Eerst zingen we dan een kinderlied en steken we samen het licht aan vanaf de paaskaars en nemen het licht vanuit de kerk mee.

Wat doen we tijdens de kindernevendienst?

knd_groepIn de eigen ruimte hoor je meestal een verhaal en mag iets knutselen. Als de kerkdienst bijna is afgelopen kom je weer terug naar de kerk. De leiding van de kindernevendienst vertelt dan voorin de kerk wat jullie hebben gedaan tijdens de kindernevendienst.

Samen afsluiten

. Als je wil mag je dan ook je
eigen knutselwerk laten zien aan alle mensen. Daarna mag je weer terug naar je ouders en ontvang je nog de zegen.

Wie leiden de kindernevendienst?

De kindernevendiensten worden georganiseerd door Mieke Bouwman, Annelies van Os en Lianne Maatman. Wij worden daarin begeleidt door ds. Johan Meijer.
Wilt u op de hoogte worden gehouden van de diensten waarbij er kindernevendienst wordt aangeboden, stuurt u dan even een e-mail naar
teamjeugd@pgborne.nl en meld u aan.