Welkom bij de Kindernevendienst

Zit je in groep 1 t/m groep 8 van de basisschool, dan ben je van harte welkom bij de kindernevendienst van de Protestantse GEmeente Borne. Er is alleen kindernevendienst tijdens doopdiensten en diensten op hoogtijdagen. Je komt dan samen met je ouders naar de kerk. De predikant nodigt jullie tijdens de dienst uit om mee te gaan met de kindernevendienstleiding naar de Potkaamp. Eerst zingen we dan een kinderlied en steken we samen het licht aan vanaf de paaskaars en nemen het licht vanuit de kerk mee.

Wat doen we tijdens de kindernevendienst?

knd_groepIn de eigen ruimte hoor je meestal een verhaal en mag je iets knutselen. Als de kerkdienst bijna is afgelopen, kom je weer terug naar de kerk. De leiding van de kindernevendienst vertelt dan voorin de kerk wat jullie hebben gedaan tijdens de kindernevendienst.

Samen afsluiten

Als je wil mag je dan ook je eigen knutselwerk laten zien aan alle mensen. Daarna mag je weer terug naar je ouders en ontvang je nog de zegen.

Wie leiden de kindernevendienst?

De volgende mensen houden de kindernevendiensten

  • Mieke Bouwman
  • Annelies Beekman
  • Lianne Maatman

Zij krijgen begeleiding van ds. Johan Meijer.

Weten wanneer er kindernevendienst is?

Vind hier de eerstvolgende kindernevendienst. Of stuur een mail naar teamjeugd@pgborne.nl en meld u aan om een seintje te krijgen zodra er nieuwe data bekend zijn.