Oppasdienst: u naar de kerk terwijl de kinderen spelen

Kindernevendienst

Tijdens de dienst waar kindernevendienst is, is er ook de mogelijkheid om uw kind naar de oppas te brengen. Vanaf 9:45 uur zijn alle kinderen van 0 tot en met 6 jaar welkom om bij ons te komen spelen of lekker te slapen. Er zijn volop puzzels, kleurplaten, ballen, trapauto’s en ander speelgoed aanwezig.

We vragen om voor elke oppasdienst uw kind op te geven voor de vrijdag (tot 17.00 uur) voorafgaand aan de viering, zodat we weten of en hoeveel oppassers we moeten regelen.

Wilt u ook komen helpen oppassen, dat kan altijd… bel of mail even.

Data kinderoppas seizoen 2022-2023

16 oktober; 27 november; 25 december; 22 januari; 19 februari; 19 maart; 23 april; 28 mei; 18 juni;

Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met: Lianne Mul (liannemaatman@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oude tekst hieronder:

In de Oude Kerk is er iedere zondagmorgen een oppasdienst voor de allerkleinsten van de Protestantse Gemeente Borne. Bekijk hier de agenda met diensten.

Hoe laat en wat?

Vanaf 9:45 uur zijn alle kinderen van 0 tot 6 jaar eregasten. Er zijn volop puzzels, kleurplaten, ballen, trapauto’s en ander speelgoed aanwezig. Uw kind hoeft zich geen moment te vervelen! De oppasdienst is in de Potkaamp, naast de Oude Kerk.

Meehelpen met de oppasdienst?

De oppasdienst kan altijd versterking gebruiken van volwassenen en jongeren. Vanaf zestien jaar ben je welkom om je aan te melden bij de oppasdienst. Geef daarbij gerust aan hoe vaak je wilt oppassen. Dus als het jou leuk lijkt om af en toe een uurtje voor de jongste gemeenteleden te zorgen, meld je dan aan via kinderen@pgborne.nl. Voor vragen bel je met Annelies van Os, via telefoonnr. 06-15382739.