Actie Kerkbalans 2023

Geef vandaag voor de kerk van morgen

Actie Kerkbalans 2023 gaat van start!

Bent u ook bij het inluiden van Actie Kerkbalans? Een bijzonder moment! We komen zaterdag 14 januari om 14.00 uur, samen met de katholieke gemeenschap, bij de Oude Kerk bijeen om het startsein te geven voor de jaarlijkse Actie Kerkbalans. Kerkbalans is de grootste fondsenwervende actie van het land; door het hele land vragen plaatselijke parochies en gemeenten hun leden om een financiële bijdrage over te maken. Komende week ontvangt u de brief in de (digitale) brievenbus. Doet u dit jaar (ook weer) mee?

Na lastige jaren staan de deuren van de kerk nu gelukkig weer wagenwijd open. Daar zijn we dankbaar voor! Het is ook het moment dat we weer op volle kracht vooruit willen en kunnen. We willen een plek zijn en blijven waar leden rust en verdieping vinden en God ontmoeten. Waar we naar elkaar omzien en voor elkaar zorgen. Waar we klaarstaan voor mensen in de samenleving die onze steun nodig hebben. Uw bijdrage is onmisbaar om dit samen kerk-zijn ook in 2023 vorm en inhoud te> geven.

De kerk kan alleen bestaan dankzij de financiële steun van haar leden. Doe daarom mee aan de Actie Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier ruimhartig in. In de week van 23 januari haalt een vrijwilliger het formulier bij u op. U kunt uw bijdrage ook digitaal overmaken op NL36RABO0373742444 t.n.v. Protestantse Gemeente Borne, onder vermelding van ‘Actie Kerkbalans 2023’.

Alvast veel dank voor uw bijdrage! Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Op naar de kerk van morgen.

download hier de folder Actie Kerkbalans