Pastorale hulp

Voor allen

Wil je eens met iemand praten over zingeving of wil je met iemand je levensverhaal of problemen delen dan biedt de Protestantse Gemeente Borne daarvoor pastorale hulp. Die hulp wordt ook wel zielzorg of geestelijke hulp genoemd en is er voor iedereen die tegen levensvragen aanloopt. Rond ziekte of een ziekenhuisopname of de opname in een zorgcentrum, willen wij ook graag onze betrokkenheid tonen als gemeente. Het is dan wel fijn als u dan zelf of iemand uit uw naaste kring contact met ons opneemt.

Pastorale zorg is er in principe voor alle leeftijden, voor kerkleden en voor anderen die een luisterend oor nodig hebben, Bornenaar of inwoner van een andere plaats.

Pastorale zorg wordt meestal gegeven door de predikant en/of kerkelijk werker van de gemeente. Soms is het druk en springen pastorale ouderlingen of pastorale (hulp)medewerkers bij.

Wie pastorale hulp nodig heeft kan bellen met:
ds. Johan Meijer, tel. 06-573 37 388 of mailen naar ds.johan.meijer@pgborne.nl

of

ds. Carla Borgers, tel. 06-510 79 396 of mailen naar carla.borgers@gmail.com

Voor jonge mensen

In jullie vaak drukke leven speelt heel veel. Opgroeien is soms best moeilijk en soms loop je tegen vragen aan die je niet met iedereen wilt delen. Er zijn plekken waar je als jongere terecht kan met je vragen. Zo’n plek kan ook de kerk zijn. Daarvoor ben ik als jeugdwerker verbonden aan de Protestantse Gemeente Borne. Mijn naam is Jorien Beunk. In de kerk houd ik me vooral bezig met jou! Ik ben benieuwd naar wat jij allemaal in je leven meemaakt. Ik hoop dat de kerk een plek is waar je jezelf mag zijn. Dat je in deze gemeente ervaart dat God persoonlijk op jouw leven betrokken is (of wil zijn) en dat je er niet alleen voor hoeft te staan.

Als je behoefte hebt aan een gesprek hoor ik het graag. Misschien heb je wel vragen die je wilt stellen. Ik nodig je van harte daarvoor uit. Tot snel! Mijn telefoonnummer is 06-504 87 903 of mail naar: jeugdwerker.jorien@pgborne.nl

Jorien Beunk, jeugdwerker.