Bent u/ben jij erbij: startzaterdag 4 september?

Eindelijk, het mág weer. We zijn erg blij dat we u en jou kunnen uitnodigen voor een (activiteiten) dagje uit dat we combineren met de startzondag. We vieren dan dat we weer echt samen kunnen zijn. En tegelijk vieren we de start van het kerkelijk seizoen 2021/2022.

Terugblik

Natuurlijk konden we eerst online naar de kerk en later met een beperkt aantal mensen live kerken. Maar wat kon er veel niet doorgaan door corona! Denk aan koffiedrinken na de dienst, samen zingen in het koor of de Cantorij, Samen eten in de Potkamp, samen haken van Hartendekens. En nog zo veel meer activiteiten waarbij we elkaar normaal gesproken ontmoeten. Vergaderingen via ZOOM in plaats van in het echt – dat kon nog wel, maar dan houdt het ook wel op. Hoog tijd elkaar nu weer te treffen!

Uitnodiging

De startzaterdag vindt plaats op zaterdag 4 september. Afhankelijk van waaraan u meedoet, begint het ‘s morgens en eindigt het om 16.00 uur. De starttijden:

  • meedoen aan de fietspuzzeltocht: start 10.30 uur;
  • niet meedoen met fietspuzzeltocht: welkom om 11.00 uur

Meld u aan

Laat ons weten of u ook komt. Vul hiervoor het formulier hieronder in. Let op: vul dit in voor elke deelnemer/elk gezinslid afzonderlijk. Zo kunnen we het beste rekening houden met onder meer dieetwensen.


Ja, ik kom graag op de Startzaterdag op 4 september!

Startzondag
Ik ben
Ik wil graag deelnemen aan
Vink de activiteiten aan waaraan je wilt deelnemen
Als je speciale dieetwensen hebt (bijv. intoleranties of allergieën), geef dit aan in dit veld