Selecteer een pagina

Laatste nieuws

Reisgebod.

Reisgebod.

Onze jaarlijkse Jeugdkerstnachtdienst zal dit jaar geheel digitaal zijn. Op Kerstavond, 24...

Lees meer

Samen delen we het geloof

Als Protestantse Gemeente Borne zijn we een christelijke kerkgemeente die de deuren openstelt. U en jij vindt hier een ontmoetingscentrum voor iedereen. Het is hier warm en veilig. We organiseren activiteiten en (online) kerkdiensten. Als leden zijn we verbonden met elkaar door God. Samen delen, beleven en vieren we het geloof. Ook delen we lief en leed en zien we om naar elkaar en naar de maatschappij. Doet u en doe jij mee? Welkom!

Treffen we u en jou bij een van de diensten?

Elke zondag bent u om 10.00 uur welkom bij de kerkdienst in Oude Kerk, Oude Kerkstraat 2 in Borne. Datzelfde geldt voor de protestants interkerkelijke dienst ’s zondags in de kapel van woonzorgcentrum het Dijkhuis, Dijkhuis 1 in Borne, 1e verdieping.

Wij zingen uit het ‘nieuwe’ Liedboek (2013).

Bekijk de komende diensten in de agenda (inclusief oppas- en kindernevendienst)

Jongeren opgelet

Ken jij het mooie jeugdwerk van de gemeente al?  Zoals de Nacht zonder Dak: geld ophalen voor een goed doel door te slapen in een zelf gebouwd hutje van karton. Of de vele andere activiteiten en bijzondere diensten. Wat past bij jou? 

Bekijk hier de eerstvolgende jeugdactiviteiten >>

Komende activiteiten

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

 

Eindejaarscollecte 2020

Het goede leven – leven in het perspectief van Gods licht

Geacht gemeentelid,

Wat is het goede leven? Het wordt al snel geassocieerd met welvaart, mindfulness en je fijn voelen. In de kerk en als christenen geloven we dat het goede leven alles met God te maken heeft. Hij maakt het leven goed! Hij zet ons leven – met al zijn vreugde en verdriet – in Zijn licht. In ons samenleven met anderen laat Hij iets van zichzelf zien. Dát alles geeft zin aan ons bestaan en maakt ons leven goed.

lees meer