Help kinderen aan ’n vakantie

vakantie_kinderen

Helaas zijn er ook in Borne nog altijd gezinnen die het financieel zwaar hebben. Geld voor een extraatje, zoals een dagje uit of een vakantie, is er dan al helemaal niet. Voor de kinderen in deze gezinnen wil de Werkgroep Vakantie en Vrije Tijd van de Protestantse Gemeente Borne graag iets betekenen.

Ieder kind gun je iets leuks in de vakantie

Kinderen kunnen zich erg verheugen op leuke activiteiten, zoals een dagje pretpark. Daar leven ze naartoe. Dat gunnen we ieder kind. Ook als hun ouders dat zelf niet kunnen betalen. Eerdere jaren heeft de Werkgroep veel kinderen en hun ouders blij kunnen maken. Dat was te danken aan de spontane medewerking van veel Bornenaren. Dankzij kortingsbonnen en vrijkaartjes voor attractieparken, maar ook caravans en zomerhuisjes die ter beschikking werden gesteld, konden veel gezinnen iets leuks ondernemen. Ook dit jaar doen we daarom weer een beroep op u.

Kaartjes en kortingsbonnen

Als u vrijkaartjes of kortingskaarten hebt voor bijvoorbeeld attractieparken, voorstellingen of dierentuinen en u maakt er zelf geen gebruik van, dan kunt u die kaartjes aan ons beschikbaar stellen. Het gaat om aanbiedingen die in de zomer geldig zijn. Wij zoeken dan een match met een gezin dat juist een wens heeft in die richting. U hoeft dus zelf niet mee en u hoeft verder niets te doen. U hoeft ons alleen te melden wat u in de aanbieding hebt.
Ook treinkaartjes of andere vervoersmogelijkheden zijn welkom.

Vakantie-accommodatie

Misschien hebt u een vakantiehuisje in de omgeving dat u tegen kostprijs wilt verhuren. Of uw caravan hier in de buurt staat in de zomervakantie toch nog een paar weken leeg. Daar zou u een gezin waarschijnlijk een groot plezier mee kunnen doen. Wij bemiddelen dan graag.

Ook andere ideeën om op een betaalbare manier kinderen en hun ouders een leuke vakantie(dag) te bezorgen zijn uiteraard van harte welkom.

Zo geeft u uw aanbod door

U kunt uw aanbod doorgeven:

Kortingsbonnen en dergelijke kunt u ook in de brievenbus doen bij een van de werkgroepleden:

  • Jacqueline ten Veen, Ligusterstraat 8
  • Rita Kremer, Molenkampsweg 37
  • Goos Griffioen, Kerkedennen 34